REUTERS
NAJSKUPLJI NIZOZEMAC U POVIJESTI

TRANSFER ZA SLJEDEĆIH DESET GODINA! ŠPANJOLCI NAJAVILI VELIKI OBRAT Barcelona dovodi jednog od najboljih mladih veznjaka svijeta za vrtoglavu odštetu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. prosinac 2018. 12:46

Francuski nogometni prvak Paris Saint-Germain u potrazi je za veznim igračem kojim bi nadomjestio odlazak Adriena Rabiota, a prema pisanju sportskog dnevnika L'Equipe prvo ime na popisu želja trenera Thomasa Tuchela je veznjak Arsenala i velški reprezentativac Aaron Ramsey.

Ramseyu na ljeto istječe ugovor s 'topnicima', ali PSG ga želi dovesti već u zimskom prijelaznom roku.

PSG nudi Ramseyju 18-mjesečni ugovor, za koji su Parižani spremni izdvojiti između 10 i 20 milijuna eura. Intenzivni pregovori između igrača i klubova su u tijeku, a ova vijest je izazvala reakciju i u Španjolskoj.

Screenshot: SPORT

Katalonski dnevnik Sport objavio je danas kako je Barcelona dogovorila dugogodišnji transfer jednog od najboljih mladih veznjaka svijeta, Frenkieja De Jonga.

Upravo je PSG želio dovesti Ajaxovog 21-godišnjeg playmakera, a Španjolci tvrde kako je došlo do velikog obrata te da je De Jong na kraju prihvatio uvjete Barcelone. Po istom izvoru, Ajax od Barcelone traži vrtoglavih 75 milijuna eura za svog veznjaka.

Ako se ovaj transfer ostvari, De Jong će postati najskuplji nizozemski nogometaš u povijesti.

De Jong tek drugu sezonu igra u prvoj momčadi Ajaxa, ovoga je ljeta debitirao i za reprezentaciju Nizozemske, a već neko vrijeme je na meti brojnih europskih nogometnih velikana.

Linker
02. svibanj 2024 07:09