AFP
VELIKI TRANSFER

TREĆI HRVAT U INTERU? Talijanski mediji pišu kako dolazi za 18 milijuna eura!

'Nerazzurri' su već neko vrijeme pratili Perišića, ali se uprava Wolfsburga pokazala kao tvrd orah u pregovorima i nije se htjela odreći hrvatskog reprezentativca bez pozamašne odštete
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. srpanj 2015. 15:06

Milanski Inter mogao bi uskoro dobiti prefiks 'Cro', budući da bi se Ivan Perišić trebao pridružiti Mateu Kovačiću i Marcelu Brozoviću.

Talijanski mediji, među njima Footbal Italia i Corriere Dello Sport pišu kako je postignut dogovor između Intera i Wolfsburga po kojem hrvatsko krilo za 18 milijuna eura prelazi u redove talijanskog giganta.

'Nerazzurri' su već neko vrijeme pratili Perišića, ali se uprava Wolfsburga pokazala kao tvrd orah u pregovorima i nije se htjela odreći hrvatskog reprezentativca bez pozamašne odštete.

Corriere Dello Sport ističe kako je Ivanova želja da zaigra u Interu bila presudna u popuštanju njegovog sadašnjeg kluba, a također piše kako trener Roberto Mancini Perišića očekuje najkasnije do 3. kolovoza. Hrvatski nogometaš trebao bi popuniti rupu koja je u redovima Intera nastala odlaskom Podolskog.

Linker
20. rujan 2024 09:19