Gasperini
 Ronald Gorsic / CROPIX / Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX
NIJE MU SJELO

TRENER DINAMOVIH KRVNIKA NAKON UTAKMICE PROTIV INTERA LJUT NAKON BODA NA SAN SIRU 'Ovakve se pogreške ne bi smjele događati u vremenu kada imamo VAR'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2020. 12:34

Nijemac Robin Gosens zabio je u 75. minuti za 1:1 i donio bod Atalante na gostovanju kod Intera, ali momčad iz Bergama ispustila je pobjedu. Na kraju večeri samo su oni imali za čime žaliti. U 88. minuti Bastoni je srušio Malinovskog, a Muriel nije zabio s bijele točke. Handanović je sjajno obranio udarac Kolumbijca u desni donji kut.

Interu je pripao uvod utakmice, Lukaku je u prvoj akciji, nakon 23 sekunde, pogodio vratnicu, a Lautaro Martinez na njegov pas u četvrtoj minuti dai gol za 1:0. Međutim, Atalanta je domnirala većim dijelom susreta, Toloi je imao veliku šansu, Malinovski pogodio vratnicu, gosti su držali 64 posto posjeda lopte, pucali 17 puta, od toga u šesta navrata u okvir.

Nadigrali su Inter, ali to nisu uspjeli naplatiti.

Marcelo Brozović igrao je cijeli susret za domaćine, a Mario Pašalić do 70. minute za goste. Obojica su bili solidni, Brozović je opet odradio veliki posao u sredini, ali radni, ne toliko kreativni, a Pašalić je pokretao akcije Atalante, djelovao je kao klasični veznjak, Muriel je ušao umjesto njega zbog nepovoljnog rezultata.

U prvom poluvremenu došlo je do jedne kontroverzne situacije kada je Lautaro Martinez uhvatio Rafaela Toloia za zglob i tako mu onemogućio udarac, ali VAR se nije oglasio.

- Ne razumijem zašto VAR nije reagirao. Sada je gotovo, ali ružno je vidjeti ovakve stvari. Ovakve se pogreške ne bi smjele događati u vremenu kada imamo VAR. Žao mi je svih tih ljudi koji sjede u VAR sobi jer ovakve pogreške idu na štetu tehnologiji koja je jako vrijedna. On bi se trebao koristiti samo u situacijama kada je nešto očito, a ovo je zaista bilo očito - govorio je nakon utakmice trener Atalante Gasperini.

Linker
08. svibanj 2024 14:18