Renato Sanches i Kovač
 REUTERS/Michael Dalder / REUTERS
RASTANAK SVE BLIŽE

'TRENER MI JOŠ NIJE OBJASNIO ZAŠTO NE IGRAM' Mlada zvijezda Bayerna ima jasno pitanje za Kovača, u čitavu priču se uključio i Salihamidžić

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2019. 11:45

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su Bayern i Heidenheim u četvrfinalu Kupa. Niko Kovač proživljavao je pravu dramu tijekom 90 minuta dvoboja protiv drugoligaša, na kraju ipak sa sretnim završetkom (5:4).

U pobjedi Bayerna još jednom nije sudjelovao Portugalac Renato Sanches koji je već ranije iskazao nezadovoljstvo statusom u bavarskom velikanu. Spomenuti je odigrao nešto više od 500 minuta za Bayern i vrlo je izgledno kako bi već na ljeto mogao napustiti redove njemačkog velikana.

- Treniram i čekam svoju šansu. Naravno da želim više igrati, no trener mi nije objasnio zašto ne igram - kazao je nezadovoljni Sanches.

Soccer Football - Champions League - Bayern Munich Training - Saebener Strasse, Munich, Germany - November 6, 2018   Bayern Munich's Renato Sanches with Rafinha during training   REUTERS/Michael Dalder
REUTERS/Michael Dalder

Nakon ove izjave odmah je reagirao i sportski dirketor kluba Hasan Salihamidžić koji je pokušao smiriti strasti na način da je nahvalio mladog Portugalca, ali također poručio kako je trener taj koji bira momčad.

Sanches je u Bayern stigao u ljeto 2016. godine iz Benfice za 35 milijuna eura.

Linker
20. svibanj 2024 05:23