Paun Paunovic / CROPIX / CROPIX
REGIONALNA LIGA

TRENER MLADOSTI ODUŠEVLJEN NAKON POBJEDE U VELIKOM DERBIJU 'Ovo gdje smo sada nije slučajno, u uzlaznoj smo putanji, a sada Liga prvaka'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 16. studeni 2018. 21:07

U derbiju 5. kola regionalne lige vaterpolisti Mladosti su u Splitu pobijedili Jadran s 9-6 (1-0, 4-3, 2-2, 2-1) i ostali na čelu ljestvice.

Zagrepčani su ubilježili i petu pobjedu i najavili da s pravom žele ove sezone osvojiti ligu, dok je Splićanima ovo bio prvi poraz. Kod Mladosti je Miloš Ćuk dao tri gola, a Lovre Miloš i Antonio Petković zabili su po dva pogotka, dok je" jadranaše" predvodio Marin Delić s dva gola.

Mladost vodi s maksimalnih 15 bodova, Jadran je ostao drugi s 10 bodova, a potom slijede Mornar (9) i Jug CO (7).

Split, 161118.
Derbi susret Triglav regionalne lige izmedju Jadrana i Splita i Mladosti iz Zagreba na bazenu u Poljudu.
Na fotografiji igrac Mladosti Marino Cagalj.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Paun Paunovic / CROPIX / CROPIX

Ivan Asić, trener Jadrana:

-Nije lako izgubiti, ali čestitam igračima koji su se borili. Imali su na golu Marcelića u super izdanju, to ih je držalo u igri. Ne mogu biti zadovoljan porazom, bilo je grešaka pogotovo u završnici gdje smo imali par šuteva da se vratimo. Pokušat ćemo to ispraviti do utakmice u utorak u Ligi prvaka opet protiv njih.

Split, 161118.
Derbi susret Triglav regionalne lige izmedju Jadrana i Splita i Mladosti iz Zagreba na bazenu u Poljudu.
Na fotografiji vratar Mladosti Ivan Marcelic.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Paun Paunovic / CROPIX / CROPIX
Ivan Marcelić trebao bi od prve minute na gol kontra Kazahstanaca

Zoran Bajić, trener Mladosti:

- Mislim da smo zasluženo pobijedili u utakmici koja je bila lijepa za gledanje. Prevladala je naša kvalitetnija igra u obrani, kolektivno i individualno smo bili jako dobri. U napadu smo imali adekvatna rješenja, bilo smo strpljivi. Ovo gdje smo sada nije slučajno, u uzlaznoj smo putanji. U utorak u Ligi prvaka će to biti nova utakmica, moramo se pripremiti za taj dvoboj, jer će oni biti motivirani još više.

Linker
03. svibanj 2024 15:57