REUTERS/Charles Platiau
IZVJESILI SCENU

TRENUTAK ISTINE U 'SLUČAJU NEYMAR' Francuski prvak jasno dao do znanja Barceloni što traži za transfer godine, danas na rasporedu odlučujući sastanak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2019. 10:56

Teško je pobrojati i pratiti sva poglavlja u 'slučaju Neymar' i transfer sagi koja traje cijelo ljeto, ali ovo su najnovije informacije o mogućem odlasku nezadovoljnog brazilskog napadača.

Le Parisien tvrdi da je PSG definirao pod kojim je uvjetima spreman pustiti Neymara da napusti Pariz. Francuski prvak tako navodno traži 100 milijuna eura odštete, plus Ousmanea Dembelea i Nelsona Semeda.

RAC1 pak navodi da je novi sastanak na relaciji dvaju klubova zakazan za danas (utorak) i mogao bi se pokazati ključnim u raspletu cijele priče. PSG Neymarovu vrijednost procjenjuje između 250 i 300 milijuna eura, a vjeruju da je kombinirana vrijednost dvojice željenih igrača između 150 i 200 milijuna eura.

Barcelona će navodno na sastanku zatražiti da dovedu Neymara na jednogodišnju posudbu s obvezom trajnog otkupa, za svotu koja bi se kretala između 140 i 170 milijuna eura.

Rasplet cijele situacije oko Neymara čeka Real Madrid, a brazilski napadač u međuvremenu i dalje ostaje izvan PSG-ovog kadra.

Linker
04. svibanj 2024 14:26