Foto: Vojko Basic / CROPIX
ČEKA SE REAKCIJA

TRENUTAK ODLUKE Hajduk već danas prodaje najboljeg mladog stopera u Serie A? Bijeli su svoje rekli, na potezu su Talijani...

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 30. siječanj 2017. 15:09

Sampdoria i Lorenco Šimić, još samo malo vremena, danas i sutra... Na potezu je Sampdoria, ako želi Šimića onda bi trebala udovoljiti Hajdukovu zahtjevu. Hajduk se već naviknuo na poziciju uzmi ili ostavi, u pregovorima s Ohandzom to mu je upalilo i on je prihvatio Hajdukove uvjete vidjevši da nema prostora za manevar.

Sad se tvrdi stav Hajduka ponavlja, čim se čuje da - Samdporia treba odgovoriti, piše Slobodna Dalmacija.

Natežu se između 1,2 i 1,5 milijuna eura, nitko to nije demantirao, dapače. Sampdoria je spremna ponuditi 1,5 milijuna eura, ali na četiri rate, a to se Hajduku ne dopada, previše bi se transfer razmrvio i kad ćeš dočekati sav taj novac. Može li to malo čvršće, krupnije?

Hajduk je dosad utržio ove zime Lovru Kalinića i od njega cca 17 milijuna kuna, rečeno je da bi plan za 2017. godinu što se tiče prodaje igrača bio ispunjen sa 25 - 30 milijuna kuna. Prodaja Lorenca Šimića u taj posao bi se dobro uklopila i tu nema nitko ništa protiv samo da Sampdoria zavuče ruku u džep.

Sportski direktor Mario Branco u dogovoru s trenerom Joanom Carrillom priprema eventualne zamjene i odlazak Šimića u talijanski klub ne bi iznenadio “bijele”, na tim pozicijama su ionako popunjeni povratkom Bosančića i oporavkom Ismajlija.

Sampdoria voli kupovati i po istoku, mlade, potentne, a nedovoljno afirmirane, tako su doveli stopera Skriniara, Slovaka, skauti su, rekosmo, pregledali Šimića u derbiju s Dinamom, zadovoljni su, pregovara se.

Zagreb, 280816. 
Stadion Kranjceviceva.
MAXtv Prva liga, prvenstveni susret izmedju Lokomotive i Hajduka.
Na fotografiji: Lorenco Simic.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX

Šimić ne mora hitati isti čas u Genovu, dovoljno je da se preklopi, potvrdi transfer putem interneta, potpisi i dokumenti pa nije neophodno da se iz Antalyje Šimić baš hitno prati na aerodrom, kao što smo lani ispratili Andriju Balića za Udinese i Gorana Milovića prema Kini, a prije tri godine Marija Pašalića iz hotela Kremlin za Chelsea.

Šimić sad u Antalyji može potpisati za Sampdoriju, pa tek onda krenuti. I to se čeka.

Linker
05. svibanj 2024 23:25