HNK HAJDUK / HNK HAJDUK
ULAGANJE U BUDUĆNOST

TRI KLINCA POTPISALI UGOVORE S HAJDUKOM Tri igrača, a baš niti jedan nije - stranac!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 02. rujan 2016. 20:09

Tri mlada nogometaša potpisali su ugovor s Hajdukom. Profesionalni ugovor potpisao je mladi Bruno Budalić, rođen 1999. godine. Mladi stoper i bočni igrač već je prošao pripreme trenera Pušnika ovo ljeto, a nakon što je potpisao ugovor s Bijelima, rekao je da mu se ispunio san, a kao uzora navodi Igora Tudora:

- A kako i ne bi kad je svakome onome koji se u Splitu bavi nogometom san doživjeti ovo što sam ja u ova tri mjeseca doživio. Najprije sam dobio priliku kao 17-godišnjak odraditi pripreme s prvom momčadi, trener Pušnik me poveo u Austriju i Sloveniju, a potom i potpisati profesionalni ugovor - kaže Bruno koji je prošao sve uzrasne kategorije Kluba i mladih selekcija hrvatske reprezentacije. Na pripremama u Austriji uspio je već i zabiti prvi gol za prvu momčad, bilo je to u prijateljskoj utakmici u Steyru protiv domaćina kad je glavom pogodio za 0:5 (pobjeda 0:6.).

Stipendijske su ugovore potpisali Marko Galić i Deni Jurić. Jurić je rođen 1997. godine, reprezentativac je Hrvatske U-19, a uzor mu je Zlatko Vujović. Njegov novi suigrač u Hajduku B, Marko Galić, rođen je 1998., a kao najdražeg igrača iz Hajduka navodi Antu Vukušića.

HNK HAJDUK / HNK HAJDUK

Linker
19. svibanj 2024 22:45