Damir Krajač / Cropix
PAOK TRENUTNO ŠESTI

TUDOR IZDRŽAO POSJET NAJVATRENIJIH NAVIJAČA 'Dok su dresovi mokri, sve je u redu'

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 09. studeni 2015. 22:25

I dok je Panathinaikos slijedom loših rezultata promijenio trenera te je na klupu atenskog velikana sjeo 39-godišnji Talijan Andrea Stramaccioni, u PAOKU-u još uvijek nema potresa. Premda je remi 3:3 s posljednjeplasiranim Panthrakikosom označen velikim razočaranjem, Igor Tudor ostaje na klupi solunskog kluba do daljnjega.

Nije mu presudio čak ni posjet svlačionici najžešćih navijača kluba, inače najstrastvenije navijačke grupacije u Grčkoj!

"OK, gubite bodove, ali vidimo da se borite! A dok su vam dresovi natopljeni znojem, nema problema", bila je jasna poruka treneru i igračima.

A da trenutačno nema problema, tvrdi i sportski direktor kluba Frank Arnesen, čovjek koji je i doveo Tudora u klub.

"Naravno da stojimo iza našeg trenera, kao što rade i naši navijači na svoj fantastični način. Radi se o projektu s kojim smo krenuli an ljeto i kojem je potrebno vrijeme. usponi i padovi su normalni dio, ne postoji ad hoc, rješenja preko noći. uostalom kada su me pitali hoće li Tudor ovdje biti i na proljeće, jasno sam kazao da hoće!", poručio je Arnesen.

Podrška bivšem treneru Hajduka je, dakle, deklarativna, no jasno je da će zadnju riječ imati vlasnik kluba Ivan Savidis.

Tudorov PAOK je, inače, nakon 10. kola šesta momčad prvenstva sa 15 bodova, upola manje od vodećeg, stopostotnog Olympiacosa.

Linker
16. svibanj 2024 12:04