Francesco Pecoraro/Getty Images
U BORBI ZA SPAS

TUDOR NAVIJAČIMA NAJAVIO ŠTO MOGU OČEKIVATI UOČI DRUGOG MANDATA NA KLUPI 'Pun sam optimizma, vidjet će željnu i agresivniju momčad'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2019. 21:14

Igor Tudor se veseli svom drugom mandatu na trenerskoj klupi Udinesea. Hrvatski stručnjak naslijedio je Davidea Nicolu na klupi sredinom tjedna, a 'drugi debi' imat će u subotu u utakmici protiv Genoe.

"Radili smo dobro s drugačijim duhom. Vidio sam da su igrači motivirani i spremni za dobru utakmicu. Optimističan sam i jako pozitivan", rekao je Tudor.

Navijačima je otkrio što mogu očekivati.

"Navijači su nam jako važni i bit ću sretan ako će sutra vidjeti momčad koja je željna, proaktivnija i agresivna, ali komapktna", dodao je hrvatski trener.

Tudor je prošle sezone sjeo na klupu Udinesea četiri kola prije kraja te je s dvije pobjede i jednim remijem uz jedan poraz uspio s Friulanima osigurati ostanak, no nije dobio priliku povesti momčad u novu sezonu.

U trenutku novog Tudorovog preuzimanja momčadi Udinese se nalazi na 16. mjestu ligaške ljestvice s 25 bodova nakon 27 odigranih utakmica. Od 18-plasirane Bologne koja se nalazi u zoni ispadanja Udinese ima svega jedan bod više.

Linker
07. svibanj 2024 12:08