Goran Sebelic / CROPIX
ZAUSTAVLJENA SERIJA

Tudor: Žao mi je što nismo dobili, ali ovdje se nešto pitalo i protivnika...

Situaciju za drugi jedanaesterac ne želim komentirati, ali ne bi bilo loše kad bi netko na snimkama pogledao sve udarce koje primam i (ne) - rekao je Dejan Radonjić
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 10. ožujak 2014. 08:42

Na terenu je bilo vruće , ne i u press-prostorima Istre 1961 gdje su treneri vrlo smireno rezimirali utakmicu, pritom ne rekavši ni slovo o suđenju. Igor Tudor je podvukao:

- Čestitam svim akterima večerašnje utakmice, i mojim dečkima. Žao mi je da nismo ostvarili pobjedu, ali u nogometu se nešto pita i protivnika. Mi smo imali svoje šanse, u nastavku je Istra iz svojega tradicionalnog oružja mogla doći i do pobjede. Nije isto igrati protiv Slavena Belupa i Istre, znali smo što nas čeka, uzeli smo bod, idemo dalje i mislimo na Osijek.

Igor Pamić je također počeo s čestitkama:

- Čestitam jednima i drugima, pogotovo mojim dečkima koji su u konačnici dali sve od sebe. U prvom dijelu nismo bili dobri, pogotovo u obrani, ali nije lako igrati protiv Hajduka koji je brži. U nastavku smo bili bliži izdanju koje želim. Rastemo iz utakmice u utakmicu, fizički smo spremniji i stvarno se radujem idućim utakmicama koje su pred nama.

Nakon utakmice, igrači Hajduka nisu htjeli davati izjave, ali jesu Istrini. Dejan Radonjić je rekao:

- Ušli smo loše u utakmicu, ali smo se borbenošću i igrom izvukli do odmora. U nastavku ne bi bilo nezasluženo da smo pobijedili. Takvom igrom mogli bismo dogurati čak i do četvrtog mjesta. Situaciju za drugi jedanaesterac ne želim komentirati, ali ne bi bilo loše kad bi netko na snimkama pogledao sve udarce koje primam i (ne)dosuđene jedanaesterce.

Tomislav Havojić je pridodao:

- Hajduk je kaznio naš loš ulazak u susret, ali nakon zaostatka uspjeli smo se vratiti. U drugom poluvremenu bili smo na visokoj razini, odigrali jako dobro i bili blizu tri boda, ali protiv Hajduka i ovo nas treba zadovoljiti.

Linker
18. svibanj 2024 11:20