DIZAJN ZA IDUĆU SEZONU

U Gradskom vrtu po uzoru na PSG: Novi dresovi Osijeka koje su odabrali navijači

Piše: ArhivaObjavljeno: 19. ožujak 2015. 12:38

NK Osijek priprem dizajna sportske opreme za sljedeću sezonu , a u cijelu priču uključio je i navijače. Naime, u Gradskom vrtu odlučili su ponuditi nekoliko verzija dresa, a klupska komisija, dizajneri, djelatnici u marketingu i navijači potom su izabrali najbolji.

Za najbolji rad proglašen je mladi osječki dizajner Leo Vinković, kojem je pomagao kolega Vedran Šterijev, a valja napomenuti kako treća garnitura njihovog dizajna neodoljivo podsjeća na boje francuskog PSG-a.

- Dizajn novih dresova inspiriran je Osijekovim “Patrick” dresom s početka devedesetih. Bez obzira na inspiraciju, standardizacijom, modernizacijom i detaljima ovo je potpuno novi dizajn dresa. Prije samog procesa dizajna dresova bilo je potrebno definirati standarde vizualnog identiteta kluba. Grafički standardi obuhvaćaju detaljno definiranje klupskih boja, redizajn i pojednostavljivanje grba, definiranje tipografije za brojeve i prezimena igrača, te osmišljavanje detalja za brendiranje kluba i samih dresova - rekao je Leo za službenu stranicu osječkog kluba.

Related content

Linker
18. svibanj 2024 18:58