Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
SLAŽE MOMČAD ZA NOVU SEZONU

U JEKU GLASINA O TRANSFERU REBIĆA KOVAČ NATUKNUO DOLAZAK POJAČANJA IZ REDOVA SVJETSKIH PRVAKA I NAGLASIO Ako će svi tako razmišljati, bit će problema

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2018. 13:27

U jeku nagađanja oko mogućeg transfera Ante Rebića iz Eintrachta u Bayern novi trener Bavaraca Niko Kovač nakratko je progovorio o svojoj momčadi i mogućim pojačanjima.

Rebića nije spominjao, ali je jednog francuskog reprezentativca - Benjamina Pavarda. Riječ je o 22-godišnjem braniču i članu Stuttgarta.

"Mogu potvrditi da je zbilja dobar igrač i to je već dokazao", rekao je Kovač. Upitan o mogućem transferu je rekao: "Pitajte Bracu (Salihamidžić, sportski direktor)".

Sport Bild tvrdi da je transfer Pavarda u Bayern samo pitanje trenutka, ali da je izglednija opcija da će završiti u Bayernu na ljeto 2019. godine.

Što se tiče Jamesa Rodrigueza, Kolumbijca na posudbi iz Reala, Kovač tvrdi da na njega itekako računa.

MUNICH, GERMANY - JULY 02:  (L-R) FC Bayern Muenchen head coach Niko Kovac and sports manager Hasan Salihamidzic present Niko Kovac's new FC bayern training jacket during FC Bayern Muenchen's season opening press conference at Allianz Arena on July 2, 2018 in Munich, Germany.  (Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images)
Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

"Imamo ugovor o posudbi koji je na snazi. Trenutno izgleda vrlo izvjesno da će ostati ovdje", objasnio je Kovač.

Na kraju je Kovač istaknuo formulu za uspjeh u nadolazećoj sezoni.

"Igrači moraju ego staviti po strani. Momčadi koje su došle u završnicu SP-a u Rusiji to su napravile. To je jedini način za uspjeh. Ako svi razmišljaju u stilu: 'Samo ja sam važan', onda će biti problema", zaključio je Kovač.

Linker
03. svibanj 2024 00:41