Foto: Boris Kovacev / CROPIX
NE ŽELI NA OTOK

U MAKSIMIR STIGLA PONUDA ZA DINAMOVOG NAPADAČA, ALI ON NIJE ZAINTERESIRAN Veznjak će u siječnju vjerojatno napustiti Modre

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. siječanj 2020. 17:32

Koliko smo uspjeli saznati, Mario Gavranović nije zainteresiran za posudbu u Birmingham. Službena je ponuda stigla, ali vrsni strijelac i švicarski reprezentativac nije oduševljen činjenicom da se radi o posudbi, bez obzira na to što postoji mogućnost otkupa ugovora.

Da je riječ o transferu, a ne o posudbi, onda bi bilo drukčije. Gavranović nije neki mladi igrač, poznato je i etablirano ime, pa je logično da ga ne zanimaju nikakve posudbe.

Sad treba vidjeti kako će se priča dalje razvijati, možda se Birmingham predomisli.

Edin Julardžija, talentirani Dinamov veznjak rođen 2001. (za koji dan napunit će 19 godina), na meti je nekoliko inozemnih klubova. Pričalo se čak da bi Julardžija mogao biti među mladićima koji će na pripreme s prvom momčadi, no ipak će čekati drugu priliku, ako je uopće dočeka u Maksimiru.

Harkiv, 221019. 
Kamp Metalista.
Shakthar i Dinamo
Utakmica 3. kola skupine C UEFA Liga mladih. 
Na fotografiji: Edin Julardzija.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Edin Julardžija (desno)

Naime, prema našim informacijama, za igrača koji trenutno trenira s juniorima pod palicom Andreja Miokovića (prošlog proljeća upisao je Julardžija i jedan nastup za B momčad u Drugoj HNL), zanima se nekoliko talijanskih, njemačkih i engleskih klubova.

Podsjetimo, Julardžija je još prije pet godina imao ponudu Chelseaja da dođe u London, no tada on i obitelj nisu bili za tu opciju, ali Bluesi su ga nastavili pratiti. Nije tajna ni da je otprije i u bilježnici skauta Manchester Cityja, protiv kojega je ove sezone i igrao u juniorskoj Ligi prvaka, pa je i tom klubu bio na oku.

Iako trenutno, objektivno, nije u prvom planu kod Igora Jovićevića ni, dakle, u širem krugu prve momčadi, u Europi ga prate i ne bi bilo iznenađenje kad bi već tijekom siječnja napustio Maksimir i nastavio se razvijati u nekoj drugoj sredini.

Linker
15. travanj 2024 09:02