Reuters / REUTERS
PIŠE MARCA

U REALU DEFINITIVNO OKONČALI SVA NAGAĐANJA OKO TRANSFERA MODRIĆA Izjava predsjednika Pereza potpuno je presjekla udvarače: Ovo je jedini način da ode

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 19:37

Vijest o mogućem transferu Luke Modrića (33) iz Real Madrida u milanski Inter odjeknula je poput 'bombe' u svijetu nogometa.

Lansirali su ju ugledni talijanski mediji, španjolski mediji odgovorili su da je takav posao 'nemoguća misija', a sada se o vrućoj temi oglasio i Realov predsjednik Florentino Perez.

Na naslovnici Marce vrišti tekst s naslovom: "Jedini način da Modrić napusti Real Madrid je da netko plati 750 milijuna eura".

"Modrić neće otići iz Real Madrida. Neće otići niti za euro manje nego što je navedeno u njegovoj odštetnoj klauzuli u ugovoru, a to je 750 milijuna eura", nastavlja Perezovu izjavu AS.

Takva izjava više je nego dovoljan dokaz da Real ne razmišlja o prodaji hrvatskog veznjaka koji je proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva u Rusiji. Modrić s Realom ima ugovor do 2020. godine i Real nema namjere slušati nikakve ponude. A Perezova izjava to više nego jasno pokazuje.

REUTERS/Juan Medina
REUTERS

Odlazak Cristiana Ronalda bio je planiran u Realu, ali Modrićev odlazak nije opcija.

"Sljedećeg tjedna Modrić će se vratiti u Madrid trenirati i pripremati se za Europski superkup i nastavit će igrati i ispisivati povijest Real Mdarida", zaključuje Marca.

Inače, najskuplji svjetski transfer je onaj Neymarov iz Barcelone u PSG težak 222 milijuna eura odštete. Dakle, u teoriji, kada bi netko i želio dovesti Modrića morao bi platiti tri i pol puta više nego li je aktualni rekord. Nemoguća misija...

Linker
02. svibanj 2024 01:31