Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
PIŠE AS

U REALU EKSPRESNO PRONAŠLI ZAMJENU ZA MATEA KOVAČIĆA Na Santiago Bernabeu stiže bivši as Barcelone ili sjajni Bosanac?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2018. 16:02

Mateo Kovačić stigao je danas u London gdje se očekuje da bi tijekom dana trebao obaviti liječnički pregled i potpisati jednogodišnju posudbu za Chelsea.

Iako se dugo vremena činilo da će Real ostati čvrst i da neće pusti Kovačića da ode, na kraju je prevagnula želja hrvatskog reprezentativca za odlaskom u sredinu gdje će imati stabilnu minutažu.

Kraljevski klub bi Kovačića trebao posudti Chelseaju bez prava otkupa, a odlazak Vatrenog otvorio je drugu temu: Koga će Real dovesti umjesto Kovačića?

Ugledni As već naveliko barata s dva imena, a to su Thiago Alcantara (27) i Miralem Pjanić (28).

Novi Realov trener Julen Lopetegui navodno je veliki Alcantarin fan, a bivši igrač Barcelone i aktualni član Bayerna (ugovor do 2021.) navodno je željan vratiti se u Primeru. Real je navodno spreman Alcantaru platiti 42 milijuna eura, te omogućiti Bayernu trajan otkup njihove kolumbijske zvijezde Jamesa Rodrigueza.

S druge strane 28-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je Juventusov igrač od 2016. godine i As tvrdi da će njegovo dovođenje biti puno teže nego Alcantarino, ali i skuplje. Navodno ga u Juventusu ne žele pustiti za manje od 80 milijuna eura.

Linker
05. svibanj 2024 03:24