Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
NEPOZNATI DETALJ IZ SVLAČIONICE

'UDARIO JE FRIŽIDER I TELEVIZOR, BACIO VODU' Bivša zvijezda Reala otkrila kako je Mourinho 'ubio' Ronalda iako je zabio hat-trick

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2019. 22:07

Sjećate se Emmanuela Adebayora? Danas 35-godišnji napadač Istanbul Basaksehira progovorio je za Sportsmail o svojoj bogatoj karijeri i prisjetio se zanimljivih trenutaka iz Real Madrida.

Bivši napadač Monaca, Arsenala, Manchester Cityja i Tottenhama igrao je 2011. godine na posudbi u madridskom Realu i tada je dijelio svlačionicu s Cristianom Ronaldom.

Prisjetio se jedne zgode iz svlačionice 'Kraljevskog kluba' kada su glavni protagonisti bili tadašnji trener Jose Mourinho i Cristiano Ronaldo. Ta epizoda dosta govori o menadžerskom stilu kontroverznog portugalskog trenera.

SEVILLE, SPAIN - AUGUST 22:  Clement Lenglet of Sevilla FC (L) competes for the ball with Emmanuel Adebayor of Istanbul Basaksehir (R) during the UEFA Champions League Qualifying Play-Offs round second leg match between Sevilla FC and Istanbul Basaksehir F.K. at Estadio Ramon Sanchez Pizjuan on August 22, 2017 in Seville, Spain.  (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)
Aitor Alcalde/Getty Images

"Na poluvremenu jedne utakmice vodili smo 3:0, a Mourinho je uletio u svlačionicu i poludio je. Udario je nogom frižider, opalio je i televizor i bacio vodu. Sve je 'ubio'. Sjećam se da je jednom ubio i Ronalda nakon što je zabio hat-trick. 'Svi govore da si najbolji na svijetu, a igraš loše. Pokaži mi da si najbolji', rekao mu je", otkrio je Adebayor.

U spomenutoj je sezoni Ronaldo zabio čak 53 gola u svim natjecanjima, a Real je osvojio samo jedan trofej - Kup kralja.

Linker
03. svibanj 2024 06:42