Tullio M. Puglia/Getty Images
U LOVU NA ŠPICU

UNITED NA ZIMU DOVODI NAPADAČA Hoće li Mandžo ipak završiti na Old Traffordu? Solskjaer jasan: 'Ne trebaš biti previše pametan da vidiš tko nam treba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2019. 14:22

Otkako je stigao u Juventus, trener Maurizio Sarri dao je do znanja Mariju Mandžukiću kako na njega neće računati ove sezone, a zatim su krenula nagađanja o njegovom napuštanju Torina. Najveći interes za bivšeg napadača Vatrenih pokazao je katarski Al-Rayyan, ali su pregovori na kraju propali.

Bio je Mandžo u jednom trenutku i u kombinacijama za odlazak na Otok, točnije Manchester United, ali i tu je zapelo. Ipak, mediji u Engleskoj ponovno su pokrenli priču kako bi napadač mogao ove zime preseliti na Old Trafford.

Da u svemu ima nečega dao je potvrditi i trener Ole Gunnar Solskjaer koji je kazao kako će klub krenuti po pojačanja u vrhu napada jer su ona nužno potrebna nakon odlaska Romelua Lukakua i Alexisa Sancheza.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v Atletico Madrid - Allianz Stadium, Turin, Italy - March 12, 2019  Juventus' Mario Mandzukic reacts  REUTERS/Massimo Pinca - RC1F88BD24C0
REUTERS/Massimo Pinca

- Morat ćemo nekoga dovesti. Nakon što su otišli Lukaku i Sanchez ne treba biti previše pametan da bi zaključio da ćemo u idućem prijelaznom roku posegnuti za opcijama u napadu. Kada je Lukaku u pitanju od je morao otići, jer, nije više želio biti ovdje. Koji je smisao držati igrača koji ne želi biti s nama? Trebat će nam golovi i raznovrsnosti u napadu, ali tko god dođe, morat će biti onaj pravi.

Solskjaer nije želio posebno govoriti o imenima i potencijalim pojačanjima.

- Još uvijek ima slobodnih igrača, ali to nisu oni koje bi željeli. One koje smo htjeli nismo uspjeli dovesti. Nije niti opcija dovesti nekog ako nisi sto posto siguran da je on taj.

Linker
02. svibanj 2024 12:33