Getty Images
PROPAO I POSLJEDNJI POKUŠAJ

UOČI OTVARAJUĆE UTAKMICE SEZONE MOURINHO BIJESAN I FRUSTRIRAN Bio je spreman potrošiti rekordnu svotu, ali klub mu nije doveo željena pojačanja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2018. 10:52

Bilo je to frustrirajuće ljeto za Josea Mourinha.

Menadžer Manchester Uniteda nije uspio dobiti željena pojačanja, svađao se s igračima i upravom i prema engleskim kladionicama jedan je od glavnih favorita za dobivanje otkaza u konkurenciji premierligaških menadžera.

Nakon ranog dovođenja Freda, Diega Dalota i Leeja Granta za što je ukupno potrošeno 75 milijuna funti činilo se da će United još duboko posegnuti u džep za pojačanjima, ali to se nije dogodilo.

Navodno je Mourinho bio spreman srušiti rekordnu granicu i platiti čak 100 milijuna funti za braniča, ali klub mu to nije omogućio. Harry Maguire, Yerry Mina, Jerome Boateng i Toby Alderweireld samo su neki od uglenih braniča koje je želio Mourinho, a posljednjeg dana stigao je odbijenac i od Diega Godina iz Atletico Madrida za kojeg je ponuđeno 18 milijuna funti.

"Šef Uniteda uspio je zadržati mirnoću i hladnokrvnost uoči današnjeg otvaranja sezone protiv Leicestera, ali privatno je jako ljut i frustriran", piše Daily Mail.

Linker
17. svibanj 2024 07:52