Screenshot: NK Varteks
POTPIS JE VEĆ STAVLJEN

UVJERLJIVO NAJLUĐI TRANSFER PRIJELAZNOG ROKA U HRVATSKOJ! Legendarni 45-godišnji napadač koji je harao na prijelazu stoljeća vraća se u najdraži klub!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2018. 23:20

Vijest iz kategorije 'vjerovali ili ne' stiže ovog vrućeg ponedjeljka iz Varaždina. Najbolji igrač u povijesti nekadašnjeg varažinskog prvoligaša, Veldin Karić, potpisao je novi ugovor za Varteks u 45. godini života, još uvijek kao aktivni nogometaš!

"Postoje brojni nogometaši, ali samo je jedan Veldin Karić. Neuništiv i u 45. godini, aktivno igra nogomet i dalje, a od ove sezone ponovo će obući dres Varteksa! Dobrodošao, ikono", objavio je danas na svojoj službenoj stranici NK Varteks uz aktualnu sliku legendarnog napadača koji i u 45. i dalje aktivno igra nogomet.

Karić i društvo će u novoj sezoni igrati u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin.

U klubu koji danas vode navijači uz puno su emocija najavili povratak svoga miljenika, a njihovo obraćanje prenosimo u cijelosti.

"U Varaždinu zasigurno ne postoji ljubitelj nogometa kojem na spomen Veldina Karića ne krene suza za zlatnim vremenima. Tepaju mu da je istinska nogometna ikona i igrač čiji se doprinos na terenu pamti i danas.

Od ove sezone svi varaždinski ljubitelji nogometa moći će ga gledati na djelu gotovo svakog vikenda u MŽNL Čakovec-Varaždin, ponosno još jednom noseći sveti dres Varteksa.

Karić će biti idealna protuteža mladosti u redovima Bumbara, s obzirom da su se seniorskoj momčadi ovih dana priključili i igrači iz mlađih kategorija, a njegovo iskustvo igranja velikih utakmica u Hrvatskoj i inozemstvu zasigurno će se pozitivno odraziti i na rezultate Varteksa.

Podsjećamo, Karić je karijeru započeo u Željezničaru već davne 1992. godine, nakon kojeg je igrao za klubove poput Vojvodine, Torina i Lugana, da bi svoj procvat karijere dosegnuo u Varteksu, za koji je igrao od 1997. do 2004. godine i stekao kultni status među navijačima, prije nego je prešao u redove Dinama iz Zagreba.

Upisao je i tri nastupa za reprezentaciju, okušao se i kao trener Drave iz Kuršanca, ali još uvijek nije spreman za igračku mirovinu i to će dokazati već u pripremnim utakmicama, kada se očekuju njegovi prvi nastupi".

Linker
19. rujan 2021 09:16