REUTERS/Albert Gea
PRVO LICE SUSRETA

VALVERDE ZNA TKO JE NAJZASLUŽNIJI ZA VELIČANSTVENU VEČER BARCELONE 'Nemam se namjeru ispričavati našim protivnicima jer mi imamo Messija, a oni ne'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2019. 02:52

Trener Barcelone Ernesto Valverde bio je jako zadovoljan izdanjem svoje momčadi u 3:0 pobjedi kojom su izbacili Manchester United i plasirali se u polufinale Lige prvaka.

"Uzbuđeni smo. Prošlo je neko vrijeme otkako smo bili u polufinalu - sada želimo finale. Imamo samopouzdanja, ali svjesni smo da nas pet loših minuta može izbaciti", izjavio je trener Barcelone, a onda posebno istaknuo Messija.

"Odigrao je sjajnu utakmicu i njegovi su pogoci promijenili tijek utakmice, ali nemam se namjeru ispričavati našim protivnicima jer mi imamo Messija, a oni ne."

Komentirao je i ispadanje Juventusa:

"Oni su se oprostili od natjecanja, ali ne znam je li to prednost za druge momčadi kad pogledamo što Ajax izvodi u ovoj sezoni."

Solskjaer je također u prvi plan stavio čudesnog Argentinca koji je dvaput zatresao mrežu u ovom susretu.

"Messi je drugačiji, on i Cristiano Ronaldo najbolji su nogometaši posljednje desetljeće, svi se u tome slažu. Pokazao je svoju klasu. Moramo težiti tome da dođemo do Barcelonine razine, do toga se može, ali moramo puno raditi. Mi se sada moramo fokusirati na sljedeći tjedan i nadolazeće utakmice."

Linker
19. travanj 2024 05:59