Harry Trump Getty Images
ODLAZAK IZ BARCELONE

VATRENI ĆE KARIJERU ZAVRŠITI U JEDNOM OD NAJVEĆIH EUROPSKIH KLUBOVA!? Rakitić prelazi u redove europskog giganta? Španjolci najavili veliku razmjenu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. ožujak 2020. 19:47

Ivan Rakitić na izlaznim je vratima Barcelone i vrlo će vjerojatno napustiti Barcelonu na ljeto, a španjolski mediji pišu da bi njegova nova destinacija lako mogao biti Juventus.

Španjolska televizija TV3 javlja kako su u Juventusu voljni za Rakitića Barceloni ponuditi Douglasa Costu, a vijest je osvanula i u talijanskim medijima.

Juventus je već dulje vrijeme zainteresiran za hrvatskog veznjaka koji je navodno otpisan na Camp Nou, ali nedavno su u razmjenu igrača za Rakitića bili voljni uključiti Federica Bernardeschija, a ne brzonogog Brazilca.

Vjeruje se da bi ovakva zamjena igrača bila zanimljiva Barceloni koja bi pustila Rakitića da ode usprkos Costinim sklonostima ozljedama.

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic arrives for a training session at the Joan Gamper training ground in Sant Joan Despi in the outskirts of Barcelona on February 29, 2020 on the eve of the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona. (Photo by Pau Barrena / AFP)
Pau Barrena / AFP

Što se vrijednosti igrača tiče Rakitićeva se na Transfermarktu procjenjuje na 25 milijuna eura, dok je Costina procijenjena na 30 milijuna eura.

Linker
07. svibanj 2024 18:43