Perišić
 REUTERS/Ivan Alvarado / REUTERS
MA, NEKA! ZASLUŽILI SU

VATRENI FEŠTALI DVA SATA NAKON UTAKMICE 'Osmina finala? Mi moramo gledati sebe, dodatno se napuniti samopouzdanjem, onda se svi moraju bojati nas'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 22. lipanj 2018. 11:36

Čak dva sata hrvatski reprezentativci slavili su u svlačionici pobjedu nad Argentinom. Strijelac prvog gola Ante Rebić je kazao:

- Dobio je udarac kada je bio prekšaj na centu, iza toga sam vidio kao Messi napadač Strinića, a ja sam bio iza njega. Samo sam molio Bog da ga ne prođe. U to je krenula lopta i ne znam ni sam kako sam je istrčao i udario loptu. Nakon toga sam morao izaći jer previše me boljelo.

Liječnik reprezentacije Boris Nemec rekao je da se radi samo o udarcu u stopalom da nije ništa opasno.

Ivan Perišić je pričao:

- Ne mogu reći da se nitko nije nadao ovako laganim pobjedama, ali u obje utakmice smo pokazali da smo na pravom putu da postanemo prava momčad. Svi trče, rade defenzivno. To je jedini put prema pravom rezultatu. A mi ćemo uvijek dati jedan gol. Imali smo i prije prvog gola par dobrih šansi. Mogli smo utakmicu i prije riješiti. Međutim, ne treba gledati tako. U osmini finala smo. Gledat ćemo sad Island i Nigeriju i što će nam trebati u trećoj utakmicu, Međutim, idemo pobijediti i tu treću utakmicu, zašto ne – poručio je Ivan Perišić. Zahvalio se potom navijačima.

screenshoot goalsarena

OVDJE POLGEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE ARGENTINA - HRVATSKA

- Hvala svima što su došli. Uvijek su nam bili prava podrška. Nadam se da će ih doći još i više u osmini finala – kazao je Perišić.

Koga bi želio u osmini finala?

- Ne znam, bitno je da mi gledamo samo sebe, da se još napunimo samopouzdanjem, onda se svi moraju bojati nas. Nemam specijalnih želja, tko dođe da dođe – kazao je Perišić.

Što može Hrvatska u drugom krugu?

- Odigrali smo dobre utakmice, nismo primili nijedan gol, a zabili smo pet. Moramo samo nastaviti ovako pa gdje nas to odvede.

Linker
20. travanj 2024 01:12