Dean Mouhtaropoulos / Getty Images
KONAČNI ODLAZAK

VATRENI U SUZAMA NAPUSTIO ATENU 'Volim ovaj klub, ovu strast, ovo nije zbogom, već doviđenja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2016. 20:33

Donedavni hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić odlučio je napustiti Panathinaikos. Premda mu je na stol bačen novi jednogodišnji ugovor, Pranjić se zahvalio, iz pragmatičnih razloga koje je naveo u emotivnom pismu objavljenom na njegovom Facebook profilu.

"Nakon tri sezone u Panathinaikosu, 108 utakmica i odigranih 8.367 minuta, došli smo do kraja ovog putovanja. Dobio sam ponudu za jednogodišnje produženje ugovora, no odlučio sam otići. U ovoj fazi moje karijere, moram izabrati što je najbolje za mene i moju obitelj", napisao je Pranjić, uz osvrt na život u Panathinaikosu.

"Strast! Da u samo jednoj riječi moram opisati svoje vrijeme provedeno u Panathinaikosu, strast bi bila savršen izbor! Strastveni ljudi, strastveni navijači, strastveni suparnici, strast za nogometom i strast za životom! Panathinaikos i Atena sada su i moja strast! Volim klub i volim grad, tako da ovo definitivno nije zbogom, samo doviđenja! Hvala, Panathinaikos!", zaključio je Pranjić.

Još se ne zna gdje će 34-godišnji nogometaš nastaviti karijeru, ali vjeruje se da ima lukrativne ponude iz Kine ili arapskih zemalja...

Linker
04. svibanj 2024 15:38