CROPIX
BIZARNA SVAĐA

VELIKA GUŽVA ISPRED SVLAČIONICE NAKON POBJEDE HAJDUKA Osječki napadač nogom udario vlastitog suigrača, a onda je nastao kaos

Piše: Frane VulasObjavljeno: 30. listopad 2016. 20:54

Incident ispred svlačionice Osijeka nakon završetka susreta. Naguravanje, uvrede, a umalo i tučnjava obilježili su završetak susreta na Poljudu. Na koncu je morala intervenirati i specijalna policija da se uzavrele strasti smire, piše Slobodna Dalmacija.

Umiješao se čak i sudac Dalibor Mlakar koji je u hodniku ispred svlačionice zviždao kako bi primirio situaciju. Što se zapravo dogodilo?

Prilikom izlaska nogometaša Osijeka s travnjaka uvredama s tribina su počašćeni neki igrači gostujućeg sastava, na piku je bio Sinjanin Matas koji je samo htio javiti rodbini. Na to je reagirao i emotivni Vojnović koji je ušao u verbalni okršaj s nekim od navijača na zapadnoj tribini. Jedan od zaštitara pokušao ga je stoga primiriti, odvesti u svlačionicu da se uzavrele strasti smire, ali čini se kako su to neki Osječani pogrešno protumačili, kao da se zaštitar sukobio s Vojnovićem.

Nastao je metež, kuršlus. Naguravanje ispred svlačionica, vika. Uključio se i vidno nervozni kapetan Osijeka Borna Barišić kojeg su suigrači morali odvlačiti, kao i druge sudionike. Očevici su poslije govorili kako je u svom tom metežu čak porječkali Vojnović i Barišić, te da je Vojnović nekog od suigrača, navodno Barišića, u tom cirkusu udario nogom u stražnjicu.

Specijalci i službene osobe uspjele su ipak vrlo brzo smiriti strasti, pa je sve pukom srećom ostalo samo na tome. Nesporazum koji je zakuhao incident.

Linker
05. svibanj 2024 01:13