Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images
PROBLEMI PRED SPEKTAKL

VELIKE GLAVOBOLJE ZA MANDŽUKIĆA I EKIPU Talijanski div bi pred jedan od najiščekivanijih okršaja godine mogao ostati bez pola prve jedanaestorke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2018. 17:19

Ždrijeb je odlučio da ćemo u četvrtfinalu Lige prvaka gledati reprizu prošlogodišnjeg finala. Utakmica Juventusa i Real Madrida trebala bi ponuditi spektakl, ali čini se da bi to mogao biti spektakl u kojem ćemo gledati poprilično oslabljenog talijanskog diva.

Kako navodi španjolska Marca, Massimiliano Allegri ima punu glavu problema jer nikako da mu se stvari poslože u pripremama za jednu od najspektakularnijih utakmica godine. Talijanski strateg već je znao da ne može za taj ogled računati na Medhija Benatiju i Miralema Pjanića. Naime, ovaj će dvojac utakmicu protiv 'Kraljeva' preskočiti zbog kartona iz ogleda s Tottenhamom.

Problemi za Allegrija nastavili su se kada je saznao da se Alex Sandro ozlijedio prilikom reprezentativnih obveza. Ista stvar dogodila se i kod Giorgija Chiellinija koji je zbog ozljede napustio kamp reprezentacije Italije. Navodno ta ozljeda nije toliko ozbiljna, ali je jasno da Juve ne može sa sigurnošću računati na veterana za prvi susret sa Španjolcima.

Da problemima nije stigao kraj, pokazala je prijateljska utakmica između Njemačke i Španjolske s koje je stigla zabrinjavajuća slika Samija Khedire kako se hvata za koljeno, ali njemački reprezentativac smirio je fanove 'Stare dame' objavivši da njegova ozljeda vjerojatno nije toliko ozbiljna.

Ukoliko se dogodi Allegrijeva noćna mora i svi navedeni preskoče sraz s Realom, talijanski klub bi taj dvoboj mogao dočekati bez pet potencijalnih prvotimaca.

Linker
16. travanj 2024 09:44