ZA BEOGRAD

VELIKI PREOKRET U Crvenu Zvezdu stiže prvi dinamovac još od Roberta Prosinečkog!?

Europski san Luis Ibaneza mogao bi početi ipak nešto istočnije nego što se bivši dinamovac, još uvijek igrač mađarskog Gyora, nadao proteklih dana. Kako saznajemo, 27-godišnji Argentinac ipak je odlučio ući u pregovore sa Crvenom Zvezdom, a na Marakani bi trebao biti predstavljen već u subotu.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 26. lipanj 2015. 12:31

Nije tajna da je beogradski klub posljednjih tjedana radio sve kako bi doveo bivšeg Dinamovog lijevog beka, a ti su napori našoj sportskoj javnosti bili zanimljivi i zato što bi Ibanez tako postao prvi dinamovac koji bi zaigrao za Zvezdu još od famozne 1987. godine i antologijskog transfera Roberta Prosinečkog.

No, hrvatski zet je, sasvim logično, odavno odabrao zapadnu varijantu. Iz Maksimira je otišao prošle zime, nakon čega je šest mjeseci proveo u madžarskom prvoligašu Györu, a nova destinacija trebao mu je biti Mechelen. Upravo zbog otvorenih pregovora i planiranog odlaska u Belgiju se prije desetak dana zahvalio Zvezdi.

Ipak, realizacija transfera se zakomplicirala, a sada je ponovno aktualiziran odlazak u Zvezdu, olakšan i činjenicom da je Argentinac trenutno slobodan igrač.

Informaciju je za Jutarnji potvrdio Ibanezov zastupnik Darko Alegić.

"Pregovori su se ponovno intenzivirali. Obje strane su si dale rok do petka u ponoć i ako se dogovorimo, u subotu će Luis biti predstavljen na Marakani. No, razmatramo još i opciju s Mechelenom", potvrdio je Alegić, koji je ujedno i Luisov punac.

Podsjetimo, Ibanez je stigao u Dinamo iz Boce Juniorsa u ljeto 2008. u paketu sa Pedrom Moralseom i Guilermom Suarezom te ostavio najbolji dojam. U sedam sezona za Dinamo (jednu proveo na posudbi u Racingu), Lucho je skupio više od 160 utakmica.

Linker
18. svibanj 2024 06:25