REUTERS/Albert Gea / REUTERS
TRANSFER BOMBA

VELIKI REMONT BARCELONE NA LJETO Katalonci sremaju kofere novca za napadača koji je već ranije odbio Slavena Bilića i Arsenal

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2017. 11:53

Iako je trenutačno vodeća momčad španjolskog prvenstva, navijači Barcelone nisu pretjerano zadovoljni predstavama koje Blaugrana pruža u posljednje vrijeme. Posebno ih boli visoki poraz u osmini finala Lige prvaka od PSG-a na Parku prinčeva (4:0) kojim su se vrlo vjerojatno oprostili od natjevanja za ovu sezonu.

Trener Luis Enrique već je najavio kako od iduće sezone neće biti na klupi Katalonaca, a osim njega na Nou Camp bi moglo stići još poneko novo ime.

Naime, Barca će vrlo vjerojatno u iduću sezonu ući s bitno izmjenjenom momčadi, a kao jedno od potencijalnih pojačanja spominje se francuski napadač i trenutačno nogometaš Lyona, Alexandre Lacazette.

Za Francuza su još prošloga ljeta pokazali interes u Engleskoj, točnije West Ham Slavena Bilića i Arsenal su bili najčvršći u odluci da ga dovedu u svoje redove, ali napadač je ipak odlučio ostati u Championnatu još jednu sezonu.

Ipak, ako je za vjerovati starnim medijima, u Barceloni spremaju popriličnu svotu novaca za Francuza, koji je svojevremeno govorio kako bi ponudu s Nou Campa teško mogao odbiti.

Linker
08. svibanj 2024 02:55