Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
PRVENSTVO KREĆE, TRENERA NEMA

VELIKI ZAOKRET NA PARKU MLADEŽI Scoria ipak neće preuzeti klupu Splita. Otkrivamo tko bi trebao naslijediti Vjekoslava Lokicu

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 12. veljača 2017. 19:47

Trener Elvis Scoria trebao se danas pojaviti u Parku mladeži kako bi potpisao ugovor sa Splitom do kraja sezone, no vrlo vjerojatno je da se to neće dogoditi. Još u petak klub iz Parka mladeži objavio je da je novi trener upravo Scoria, da preuzima momčad, a u subotu su raskinuli s Vjekoslavom Lokicom koji je najavio svoj odlazak dok je s momčadi bio u Turskoj na pripremama.

Split je u teškoj financijskoj situaciji pa je vjerojatno puklo oko novca, odnosno garancija za isplatu plaća novom treneru. Trojica igrača koji su trebali stići u klub, Škvorc, Mutombo i Vercauteren, ne bi dobivali novac od kluba nego od menadžera, a sada je i dolazak posljednje dvojice pod velikim znakom pitanja. U kombinacijama su osim Scorije bili i Ivan Katalinić, moguće rješenje bio je i Ivan Pudar koji bi rado prihvatio vođenje Splita, no prema najnovijim informacijama, propadne li dolazak Scorije, trener bi mogao postati nekadašnji BiH reprezentativac Bruno Akrapović, koji je ove sezone vodio makedonsku Shkëndiju.

Uglavnom, situacija u Parku mladeži je apsurdna do te mjere da samo pet-šest dana uoči gostovanja Hajduka nije poznato tko će i kada povesti momčad u nastavku sezone u kojoj Split traži opstanak u ligi.

Linker
20. travanj 2024 10:29