foto: Getty
DOVEDEN DA - SJEDI

VENEZUELANAC NI NA KLUPI, DICA U IGRI U Hajduku ispred Arteage - baš svi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2016. 13:55

Iako je bio najavljivan od prve minute, Frane Vojković, 19-godišnji veznjak, ipak je ostao na klupi, a umjesto njega priliku je u početnoj postavi dobio Toma Bašić. Burićeva momčad opasno je prošarana ozljedama, nije splitski strateg mogao računati na Bencuna, Tudora, Vlašića i Veleza dok je Sušić odrađivao suspenziju zbog kartona, pa je Hajduk istrčao s Mastelićem u špici, s Juranovićem na krilu, a ne na beku kao obično. Zanimljivo, Arteaga nije bio ni među 18 igrača u zapisniku!

Kasnije je, pak, eto u igru ušao i Vojković, čime je 21-godišnji Venezuelanac iz Palerma ostao na marginama!

Frane Vojković je debitirao za Hajduk, a nakon utakmice je rekao:

- Zamišljao sam debi puno ljepše, s puno ljepšim rezultatom. Svojom sam igrom zadovoljan, ali može uvijek puno bolje. Ja sam uvijek vjerovao u sebe, bez obzira na brojne ozljede i pauzu. Znao sam, koliko god čekao da ću dočekati ovaj trenutak i priliku. Nakon kiše uvijek dolazi sunce. U prvom poluvremenu smo bili lošiji, a kad smo u drugom dijelu počeli igrati primili smo nesretni gol i tek nakon toga je krenulo na bolje.

Očekujete li minutažu u utorak protiv Osijeku?

- I minutažu i pobjedu! Želim postati standardan u idućoj godini, u prvih jedanaest i jedan od glavnih igrača Hajduka – rekao je Vojković.

Linker
03. svibanj 2024 23:29