Paolo Bruno/Getty Images / Getty Images
SERIE A

VIDEO: 'BOSANSKI DIJAMANT' ZAPOČEO I DOVRŠIO PRIČU NA OLIMPICU Roma do vrha napunila mrežu Fiorentine, Kalinić ostao na tribini

Piše: HinaObjavljeno: 07. veljača 2017. 23:55

Nogometaši Rome kao domaćini su svladali Fiorentinu s uvjerljivih 4-0 (1-0) u posljednjoj utakmici 23. kola talijanskog prvenstva i tako se zadržala na drugom mjestu i na četiri boda zaostatka za vodećim Juventusom koji ima utakmicu manje.

Vodeći pogodak za Romu postigao je bosansko-hercegovački reprezentativac Edin Džeko u 39. minuti. Argentinski središnji branič Federico Fazio povećao je vodstvo domaćih preciznim udarcem glavom u 58. minuti. Belgijski reprezentativac Raja Nainggolan u 75. minuti je završio precizno izveden kontranapad za 3-0. Konačnih 4-0 postavio je Džeko svojim drugim pogotkom.

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta za Fiorentinu, Hrvoje Milić ostao je na klupi, a u konkurenciji za sastav nije bilo ozlijeđenog Nikole Kalinića.

Na ljestvici vodi Juventus sa 54 boda, druga je Roma sa 50, a treći Napoli sa 48. Fiorentina je ostala na osmom mjestu sa 37 bodova.

U srijedu će biti odigrane dvije zaostale utakmice iz 18. kola; Crotone je domaćin Juventusu (18 sati), a Bologna će ugostiti Milan (20.45 sati).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
22. svibanj 2024 17:07