Screenshot / Instagram
GDJE JE ZAPELO?

VIDEO: DEJAN LOVREN ODUŠEVIO FANOVE I IZAZVAO BORNU ĆORIĆA NA DVOBOJ, A ZATIM SE OBRATIO ČILIĆU I FEDERERU 'Nisam očekivao da ću dobiti...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2019. 18:40

Hrvatski reprezentativac u redovima Liverpoola Dejan Lovren još je jednom oduševio svoje fanove novom objavom na društvenim mrežama. Lovren je za vrijeme Davis Cupa nekoliko puta javno podržao hrvatske tenisače i time se potvrdio kao veliki zaljubljenik u 'bijeli sport', a sada je objavio video na kojemu zahvaljuje hrvatskom tenisaču Borni Ćoriću na jednom poklonu.

Ćorić mu je odlučio zahvaliti na iskazanoj podršci za vrijeme Davis Cupa te je poslao dva reketa na Lovrenovu liverpulsku adresu. Lovren mu je odlučio odgovoriti preko Instagrama:

"Borna, hvala ti od srca. Upravo sam sada dobio poklon, iznenadio si me i jako mi je drago. Nisam očekivao da ću dobiti i ovaj dodatni reket, to je sigurno za tebe pa kad se sljedeći put vidimo, ne u avionu nego na teniskom igralištu da odigramo koju partiju. Moj poklon prema tebi je već upućen, ne znam gdje je zapelo.", poručio je hrvatski branič i izazvao Bornu na dvoboj.

Posebno je zanimljiv opis koji je Lovren napisao u objavi:

"Sad čekam još od ove dvojice, Marina Čilića i Rogera Federera, i to je to od mene (skroman sam uglavnom).", duhovit je, kao i uvijek, bio Dejan.

Bornin odgovor stigao je ubrzo:

"Nema na čemu brate. Ovaj drugi je baš za igrati, tako da je meč dogovoren, ako ne prije onda negdje na ljeto, u Novalji.", uzvratio je Ćorić.

Linker
04. svibanj 2024 18:46