Photo: GNK Dinamo
PUNO POGODAKA

VIDEO: DINAMO BEZ POBJEDE PROTIV UKRAJINACA, PREDSTAVIO SE BRAZILSKI MEGA-TALENT Pogledajte golove iz Turske!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. veljača 2017. 19:44

Dinamo - Zorja 2:2

Belek. Igralište hotela Regnum. Gledatelja 100. Sudac: Rifat (Antalya)

Dinamo: Livaković - Matel (od 56. Stojanović), Sigali (od 36. Schildenfeld), Lešković (od 46. Perić), Pivarić - Pavičić, Knežević (od 56. Gojak) - Fiolić (od 56. Olmo), Machado (od 68. Ćorić), Šitum (od 56. Guilherme) - Hodžić, Trener: Ivajlo Petev

Zorja: Levčenko - Opanasenko, Čečer, Forster, Sobol - Karatin, Čajkovski - Melo, Lipartia, Petriak - Kadimian. još su igrali: Ševčenko, Bezborodko, Dennis, Grečkin, Kulach, Suhotskij, Kalitvincev. Trener: Juri Vernidub

Strijelci: 0:1 - Petriak (9), 1:1 - Hodžić (32), 2:2 - Machado (51), 2:2 - Forster (56-11m)

--------------------------------------------------------------------------------

Iako su dvadesetak minuta imali igrača više, Modri nisu uspjeli slomiti trećeplasiranu momčad ukrajinskog prvenstva. Naime, u 71. minuti Sukotskij je neoprezno visoko podigao nogu i kopačkom u glavu pogodio Stojanovića, pa je dobio izravni crveni karton.

Momci Ivajla Peteva to nisu znali iskoristiti, u tim trenucima igrali su posve neprecizno, u situacijama kad je bilo prilika gurnuti 'zadnji pas', oni su griješili, gurali lopte u noge suparniku. Čak su u tom razdoblju kad su imali igrača manje Ukrajinci dva puta mogli poentirati, imali su dvije zaista dobre prilike.

Zanimljivo, najlošiji dio utakmice zagrebačke momčadi bio je baš razdoblje kad je imala igrača više, igra kao da se raspala, bilo je previše 'divljanja' i inidividualnih pokušaja. No, radi se o pripremama, ima vremena sve dovesti u dobro stanje.

Danas se na utakmici predstavio i novi Brazilac, Guilherme. Vidjelo se ono što se vidjelo i na treningu, mladić je brz, utrčava u prostor. Nuditi neke dublje analize svakako nije uputno nakon prvih minuta u modrom dresu, očito će mu trebati vrijeme prilagodbe. ali to je bilo očekivano.

Linker
16. travanj 2024 16:16