Screenshot
SPEKTAKL U SPLITU

VIDEO: DINAMOVCI OTPUTOVALI NA DERBI, A NA POLJUDU IH ČEKA PRAVI PAKAO Bjelica istaknuo: Znamo koliko je pobjeda protiv Hajduka bitna našim navijačima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2019. 16:32

Dinamo u srijedu u 19.00 sati gostuje na Poljudu kod Hajduka u sklopu 27. kola Prve HNL, a medijima se uoči puta obratio glavni strateg Modrih Nenad Bjelica.

- Neki igrači koji zadnjih utakmica nisu bili na raspolaganju sada su se vratili, a očekivanja su uvijek maksimalna. Pokušati pružiti dobar nogomet i vratiti se kući s tri boda.

Igra protiv Intera nije bila na najvišoj razini, kako su igrači reagirali na kritike?

- Oni su svjesni da to nije razina na kojoj moraju biti i bili su vrlo samokritični nakon utakmice, ali na treniznima su pokazali da žele i da mogu bolje. Određeni faktori uvijek mogu utjecati na manjak motivacije, prazne tribine, ispali smo iz Europe, ali ja od svojih igrača uvijek tražim maksimum.

VIDEO: TOMO NIČOTA

Je li ovo najbitnija utakmica nakon Benfice?

- Mi svaku utakmicu želimo ući s maksimalnim zalaganjem i ozbiljnošću. Ovo ne bi uspoređivao s niti jednom drugom utakmicom. Imamo susreta i Rijekom i Osijekom, Goricom, sve su to važni susreti. Hajduk uvijek budi poseban motiv jer je najveći protivnik Dinama i naravno da osjećamo koliko je navijačima bitna pobjeda.

Također valja istaknuti kako će Poljud za ovu utakmicu vrlo vjerojatno biti rasprodan jer se očekuje više od 25 tiusća navijača.

Derbi s Hajdukom najavio je i Dinamov veznjak Nikola Moro, inače rođeni Solinjanin.

VIDEO: TOMO NIČOTA

"Već mi je ovo možda četvrta, peta utakmica s Hajdukom na Poljudu. Najdraža utakmica protiv Hajduka? Možda ona u kojoj smo pobijedili 3:1 u Maksimiru, a igrao sam svih 90 minuta".

Želi li Hajduk ovu pobjedu više od Dinama?

"Mi želimo pobihjediti svaku utakmicu, a Hajduk je dobar i digao se u formi, što se vidi. Mislim da smo mi i dalje bolji".

Linker
06. svibanj 2024 13:09