Screenshot/YouTube
KAO U FILMU!

VIDEO: DOK SRBI NAGANJAJU 'PROVOKATORE' PO TRAVNJAKU, BALOTELLIJU NIŠTA NIJE JASNO! Urnebesna snimka kaosa apsolutni je hit!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2019. 13:42

Kao što smo već pisali, prijateljski susret između talijanske Brescije i novosadske Vojvodine nije završen zbog velikog broja incidenata koji su obilježili ovu utakmicu, a nakon nove snimke jasno je koliko je sve to izgledalo - kaotično...

Da podsjetimo, Nenad Lalatović, trener gostiju, odlučio je povući svoju momčad u svlačionicu nakon što je Brescia zabila dva gola u prvih 12 minuta, jer nije bio zadovoljan suđenjem.

Dobio je crveni karton, ali niti to ga nije spriječilo da se cirkusira, a onda je nastao spektakl kad se pojavila - albanska zastava.

Navijači su jurnuli na travnjak, jedan od njih pokazao je zavidne atletske sposobnosti, a zbunjeni Mario Balotelli vjerojatno je pomislio da se nalazi u nekakvom Kusturičinom filmu.

Zbunjeno je gledao, a onda skinuo dres i put svlačionice. Pametnom dosta! E kad Balotelli biva najpametniji i najracionalniji na travnjaku...

Linker
03. svibanj 2024 21:40