screenshot Instagram
SRBI IH ZAKOČILI SLAVLJEM

VIDEO: ENGLEZI DOŽIVJELI ŠOK, A ONDA OSTALI 'ZAROBLJENI' NA MARAKANI Navijači Liverpoola očajni: 'Dajte više otiđite kući da i mi možemo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2018. 12:04

Crvena zvezda sinoć je senzacionalno stigla do pobjede protiv Liverpoola na Marakani (2:0), ali muke po navijače Redsa nastavile su se i po završetku utakmice.

Naime, kako je to obično slučaj, gostujući navijači uglavnom po završetku susreta još neko vrijeme iz sigurnosnih razloga ostanu na tribini, ali ovog puta to je trajalo malo duže. Razlog tome bilo je slavlje Delija koje je na stadionu Rajka Mitića trajalo još neko vrijeme nakon što se sudac posljdnji put oglasio na utakmici.

Posebnu pjesmu dobio je dvostruki strijelac Milan Pavkov, a to je bila dodatna sol na ranu pripadnicima Redsa koji su sa suprotne strane morali promatrati feštu domaćih navijača.

Navijači Liverpoola jedva su čekali napustiti Marakanu, a da je tome bilo tako u prilog ide i snimka jednog engleskog navijača koji je uz nju napisao: Navijači Zvezde pola sata nakon utakmice, samo idite kući više da i mi možemo.

Prema napisima iz susjednih medija stadion su napustili tek sat i pol nakon završetka utakmice.

Linker
07. svibanj 2024 18:42