screenshot
SERIE A

VIDEO: EVO KAKO JE MILAN DUBOKO U SUDAČKOJ NADOKNADI STIGAO DO POBJEDE Završnica akcije trajala je čitavu vječnost, a onda je na scenu stupio i VAR

Piše: HinaObjavljeno: 04. studeni 2018. 23:42

U posljednjem susretu 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Udinese sa 1-0 postigavši pogodak u petoj minuti sudačke nadoknade.

Pogodak za pobjedu 'Rossonera' zabio je Alessio Romagnoli u posljednjim trenucima susreta. Nekoliko minuta prije gola domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Bram Nuytnick. Zanimljivo, Nizozemac je proveo na terenu svega osam minuta prije nego što je 'pocrvenio'.

Sama završnica akcije koja je prethodila pogotku trajala je čitavu vječnost, a nakon što je Romagnoli konačno zabio i krenuo slaviti pogodak, pomoćni sudac podigao je zastavicu i označio zaleđe. Ipak, nakon konzultacije s VAR-om glavni sudac utakmice pokazao je na centar i slavlje je moglo početi.

Za Udinese, koji je upisao peti poraz u zadnjih šest kola, od 84. minute je igrao Andrija Balić, dok Alen Halilović nije nastupio za goste.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. svibanj 2024 18:25