REUTERS/Juan Medina
FANTASTIČNA PREDSTAVA

VIDEO: EVO ZAŠTO BARCA DAJE 'SUHO ZLATO' ZA NJEGA Glavom, iz voleja, iz slobodnjaka... Sjajni Griezmann zabio sva 4 gola u visokoj pobjedi Atletica!

Piše: HinaObjavljeno: 01. ožujak 2018. 00:54

Atletico Madrid u utakmici je 26. kola španjolske Primere na svom stadionu Wanda Metropolitano svladao Leganes 4:0 te se tako odmaknuo na 10 bodova razlike u odnosu na trećeplasirani Real Madrid, ali i barem privremeno približio na četiri boda zaostatka od vodeće Barcelone koja ima utakmicu manje.

Briljirao je francuski napadač Antoine Griezmann kloji je zabio sva četiri gola. Prvi u 26. iz kontre, drugi u 35. iz slobodnog udarca s 20 metara, treći glavom, a četvrti lijepim udarcem iz voleja.

Diego Simeone je Griezmanna izvadio iz igre u 73. minuti radi 'standing ovationa', a 'rojiblancosi' će u sljedećem kolu 4. ožujka gostovati kod Barcelone, koja je prema napisima španjolskih medija već 'zakaparila' upravo sjajnog Griezmanna za sljedeću sezonu. Šime Vrsaljko nije ulazio u igru.

SVE GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE.

Pobjeda Seville, bod Valenciji u Bilbau

U dvobojima 26. kola Primere igranih u srijedu Sevilla je slavila kod Malage s 1-0, dok su Athletic Bilbao i Valencia odigrali 1-1.

Sevilla je slavila kod "fenjeraša" Malage golom Joaquina Correje još iz 15. minute. S pobjedom u ovom andaluzijskom derbiju Sevilla se učvrstila na šestom mjestu s 42 boda, koliko ima i četvrtoplasirani Villareal, dok je Malaga ostala prikovana za dno sa samo 13 bodova.

Valencia je imala priliku pobjedom u Baskiji preteći Real na trećem mjestu, ali su uzeli samo bod. Povela je Valencia preko Geoffreya Kondogbije (26), a u 36. minuti napadač Athletica Aritz Aduriz je promašio kazneni udarac. Domaćini su se poraza spasili golom Oscara de Marcosa u 49. minuti.

U trećem susretu Getafe je s 3-0 kod kuće svladao Deportivo pogocima Angela (40), Bovede (44ag) i Moline (82).

Na ljestvici vodi Barcelona s 65 bodova, Atletico je drugi s 59, Real treći s 51, a Valencia ima 50 bodova. Na dnu su Las Palmas (19), Deportivo (18) i Malaga (13).

Linker
03. svibanj 2024 21:25