screenshot dailymotion
POVRATAK U FORMU

VIDEO: FENOMENALAN ODGOVOR PERIŠIĆA NA PROZIVANJE I NAJAVLJENI GUBITAK MJESTA U PRVIH 11 VATRENIH Hrvat zabio i asistirao za dva gola Intera u Serie A

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2018. 17:30

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić postigao je jedan pogodak na asistenciju Marcela Brozovića i dvaput asistirao Mauru Icardiju za pobjedu Intera nad Veronom od 3-0 (2-0) u utakmici 30. kola talijanskog prvenstva, odigranoj u subotu na milanskom San Siru.

Već u prvoj minuti dvoboja Perišić je odličnim dodavanjem izbacio Icardija na brisani prostor ispred gostujućeg vratara, što je argentinski napadač iskoristio za svoj 23. pogodak u Serie A u ovoj sezoni. U 13. minuti sličnu akciju izveo je hrvatski duet u crno-plavom dresu.

Marcelo Brozović je bio asistent, a Ivan Perišić hladnokrvni realizator. U 49. minuti Icardi je postigao i 24. ovosezonski prvenstveni pogodak, nakon što je Perišić oduzeo loptu, probio se po lijevoj strani i prizemnim dodavanjem pronašao Argentinca na drugoj vratnici.

Oba hrvatska reprezentativca bila su u početnoj postavi Intera i odigrali su cijelu utakmicu te bili među najboljim igračima na terenu. Na drugoj strani 23-godišnji napadač Bruno Petković počeo je utakmicu za Veronu, a igrao je do 79. minute.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
28. travanj 2024 10:04