Screenshot Facebook
'VRAĆAM SE ZAGREBE TEBI'

VIDEO: 'FILHO' SE VRATIO U ZAGREB, A LOKOMOTIVA MU JE NA ZANIMLJIV NAČIN POŽELJELA DOBRODOŠLICU Sammir ponovno u HNL-u!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2019. 16:44

Nakon što je ovog ljeta mladi hrvatski nogometni reprezentativac Luka Ivanušec prešao u redove Dinama, u Lokomotivi su krenuli u akciju pronalaska njegove zamjene koju su pronašli u liku i djelu bivšeg stanovnika Maksimira, a riječ je o Sammiru.

Sammir još uvijek nije službeno predstavljen u klubu, ali su u Lokomotivi odlučili navijače počastiti kratkim videom na svojoj Facebook stranici gdje su svojem novom pojačanju požaljeli dobrodošlicu.

Sammir je u Hrvatsku stigao 2007. godine, a velik trag ostavio je u sedam godina igranja u Dinamu, kada je u modrom dresu sakupio 171 nastup i zabio 46 golova. Na Maksimir se ponovno vratio nakratko 2017. godine, a sada stiže na Kajzericu da bi bio, možda, ključan faktor za navedene europske ambicije Lokosa. Veliku zaslugu u Sammirovu dolasku u Lokomotivu imao je prvi čovjek kluba s Kajzerice Božidar Šikić.

- Ovo je sigurno velik transfer za naš klub, o Sammirovoj kvalitetama ne treba govoriti, u dobroj je formi i fizičkoj pripremi, pa svakako očekujem da će u nastavku prvenstva biti od velike koristi našoj momčadi. Iskoristili smo neka dugogodišnja poznanstva, reagirali na vrijeme i uspjeli ga dovesti u svoje redove - kazao je prije nekoliko dana Šikić.

Linker
02. svibanj 2024 06:44