'CRNO BELI SVET'

VIDEO: Grci i Grobari ludovali po metropoli, policija spriječila mogući sukob s BBB-ima

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 16. srpanj 2015. 19:20

Lokomotiva večeras igra susret drugog pretkola Europske lige protiv grčkog PAOK-a. Iz Grčke je u Zagreb stiglo nekoliko navijača, a prema informacijama iz susjedstva, njima su se pridružili i Grobari.

Dobro je poznato kako se navijači Partizana i PAOK-a smatraju braćom, a da je tome tako jasno su demonstrirali tijekom poslijepodnevnih sati u centru Zagreba kada su zajednički pjesmom bodrili grčki klub. Prema nekim informacijama i Bad Blue Boysi su najavili svoj dolazak na utakmicu kako bi se obračunali s navijačima PAOK-a, a u policiji su se u međuvremenu pripremili za eventualne nerede do kojih srećom ipak nije došlo. Prije i za vrijeme utakmice velik broj djelatnika policije nalazio se u krugu stadiona, ali nikakvih problema nije bilo.

Također valja napomenuti kako je navijačima iz Grčke je za utakmicu u Kranjčevićevoj pripalo oko 300-tinjak ulaznica te su bili smješteni na istočnu tribinu.

Podsjećamo, prije pet godina u Europskoj ligi momčad PAOK-a našla se u skupini zajedno s Dinamom, a po dolasku gostujućih navijača, njihov autobus je bio kamenovan i zapaljen.

Linker
27. travanj 2024 05:45