YouTube screenshot
UTAKMICA IZ NOĆNE MORE

VIDEO: HOROR SCENE NA UTAKMICI ARGENTINSKE LIGE Roditelji na tribinama spašavali djecu, a na terenu stravičan prekršaj unakazio domaćeg igrača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2018. 00:11

Stravične scene stižu iz argentinske B lige, preciznije s nogometne utakmice između Los Andesa i Brown Adroguea.

Naime, ovaj su dvoboj obilježili veliki navijački neredi, ali i brutalan faul zbog kojeg je sudac instantno pokazao crveni karton.

Igrala se 15. minuta susreta kada je sudac morao zaustaviti vrijeme zbog nereda na stadionu. Navijači suprotstavljenih ekipa nasrnuli su jedni na druge. Letjeli su razni predmeti, poput boca i cigli, a bilo je i mnoštvo onih koji su ni krivi ni dužni morali u panici spašavati svoju glavu, pa smo tako mogli vidjeti i scene u kojima roditelji izvlače djecu iz nastalog kaosa.

Pauza na utakmici trajala je nešto više od 10 minuta, a situaciju je morala smirivati policija koja je pritom koristila i gumene metke. Kao rezultat njihove akcije, pokazalo se uhićenje otprilike stotinjak navijača.

Jednom kada se utakmica nastavila, dogodila se još jedna scena iz horora kada je igrač Martin Minadevino u putnom trku naletio na Gustava Turraca i nogom ga pogodio u glavu. Posljedice starta ostale su vidljive i nakon utakmice na licu unesrećenog igrača domaće ekipe.

Nakon svega ovoga, najmanje se pisalo o rezultatu, ali spomenimo i to da su domaćini slavili s 2:0.

Linker
03. svibanj 2024 19:14