Screenshot: Twitter
IMPRESIVNO

VIDEO: HRVATSKA JUNAČINA OSVAJA INTERNET Pogledajte kako je Dejan Lovren izronio iz dima baklji i ušao u legendu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2016. 12:14

I novinari i navijači su ovoga puta složni - Dejan Lovren odigrao je protiv Evertona najbolju utakmicu u dresu Liverpoola, a pohvale su još vrijednije zbog tri boda koji su Redsi iščupali na Goodisonu doslovno uposljednjim sekundama Merseyside derbija.

Iako je pobjednički gol postigao Senegalac Sadio Mane, Lovren bio je najčešće spominjano ime nakon utakmice. Zasluženo. Odigrao perfektnu obrambenu partiju, strpao u džep Romelua Lukakua, a nakon susreta mu se poklonio i bivši branič Manchester Uniteda Gary Neville u komentaru za Sky Sports.

"Mislim da je Lovren bio fenomenalan, to treba pošteno reći. Bio je apsolutno fantastičan u zračnim dvobojima, svim svojim procjenama, načinu na koji se postavljao, on je sjajan branič za Liverpool, nema tu sumnje", rekao je Neville.

Ono što posebno impresionira je Lovrenovo ponašanje na travnjaku. Postao je pravi vođa obrane, bori se za svaku loptu, prvi je kada treba podmetnuti leđa, a njegove proslave golova i pozdravi s trenerom Kloppom posebna su atrakcija na društvenim mrežama.

Igrači Liverpoola su ovoga puta posebno emotivno proslavili pobjedu, a na internetu se pojavila spektakularna snimka slavlja u kojem upravo Lovren izranja iz dima baklji i grli suigrače kako kakav mitski junak na putu u legendu.

"To mi je najdraže, ovako proslaviti pobjedu", pričao je kasnije Lovren.

"U prvom poluvremenu nismo dobro izgledali, ali u nastavku se sve posložilo. Bili smo strpljivi i na kraju se sve isplatilo. Navijači su digli Everton na početku i bili su konkretniji. Ipak, uspjeli smo izdržati pritisak. Poslije se sve promijenilo, u našu korist. Pokazali smo svoje pravo lice, držali smo loptu i protivnik nam nije mogao napraviti gotovo ništa", rekao je Vatreni koji je na kraju proglašen i igračem utakmice.

Linker
18. svibanj 2024 13:37