screenshot youtube
KAKO JE OVO UŠLO?

VIDEO: HRVATSKI AS AUTOR JEDNOG OD NAJČUDNIJIH GOLOVA SEZONE 'Koliko se sjećam, nikad nisam zabio sličan pogodak u karijeri, možda kada sam bio mlađi'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. ožujak 2018. 23:32

Nakon utakmice u Velikoj Gorici najviše se razgovaralo o ozljedi Nikole Mora. Svi su čekali izvješće s magnetske rezonance, jer je mladi veznjak Dinama, još dok je trajala utakmica s Moldavijom, bio odvezen u Zagreb gdje ga je prihvatio liječnik Dinama Ivica Smodek.

Izbornik Gračan je kazao:

- Velika šteta što je ovu pobjedu zasjenila ozljede Nikole Mora. Kad je riječ o utakmici uvijek je teško igrati ovako kad si već ubilježio pobjedu i prije početka utakmice. Međutim, mi smo, eto, danas igrali ozbiljno i odgovorno, ali zaista, opet se vraćam na ozljedu Nikole Mora, nadam se da neće biti ništa ozbiljno, da će se brzo vratiti na travnjak.

Svi reprezentativci Hrvatske koji su izlazili iz svlačionice govorili su o Nikoli.

- Ovu pobjedu posvećujemo Nikoli Moru. U poluvremenu smo si svi u svlačionici dali ruke i kazali idemo igrati za Nikolu - kazao nam je Alen Halilović, te dodao:

- Sretni smo na kraju što smo zaista odigrali za Nikolu i pobijedili nakon onog neugodnog poraza protiv Češke. Ali zaista šteta što je naš trijumf zasjenila ozljeda našeg suigrača koji je izuzetno bitan za nas,

Lorenco Šimić nam je kazao ovo:

- Očekivano smo pobijedili, posebno smo se spremali za utakmicu, posebno nakon neočekivanog poraza protiv Češke. Užasno mi je žao što se ozlijedio Moro, ova pobjeda je posvećena njemu.

Junak utakmice Nikola Vlašić također je rekao da mu je iskreno žao Mora, onog ružnog događaja iz 10. minute

- Strašno mi je žao, vjerujem i nadam se da će se Nikola oporaviti.

Kad je utakmica u pitanju, rekao je:

- Koliko se sjećam, nikad nisam zabio sličan pogodak u karijeri, mislim na onaj drugi kad je vrataru prošla kroz noge, možda kada sam bio mlađi. Moldavci su krenuli dosta agresivno, mi smo ponešto griješili, ali kada smo zabili prvi pogodak sve nam se otvorilo, a oni su pali u intenzitetu igre.

Linker
02. svibanj 2024 14:20