REUTERS/Susana Vera / REUTERS
RAZBUKTAO SE VATRENI

VIDEO: HRVATSKI AS BRILJIRA ZA REAL MADRID Nema maestra Luke Modrića, ali tu je sjajni Mateo Kovačić: Pogledajte kako je majstorski zabio pa asistirao

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 29. siječanj 2017. 22:30

Real Madrid je uvjerljivo pobijedio Real Sociedad 3:0, a prvi pogodak je zabio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić u 38. minuti.

Kovačić je primio jednu loptu Cristiana Ronalda na 25 metara od protivničkog gola i sjurio se prema vratima te znalački matirao Rullija za vodstvo Real Madrida. Članu Vatrenih to je bio prvi pogodak ove sezone u Primeri za 'Kraljeve', a još jedan je postigao u Ligi prvaka protiv Legije (remi 3:3).


Mateo Kovacic - Goal - HD

Također, veznjak španjolske momčadi je imao nekoliko zapaženih solo-akcija i prodora u prvoj dionici, a Zidaneova momčad je pobjedom otišla na četiri boda razlike u odnosu na Barcelonu i Sevillu, a k tome i imaju i utakmicu manje.


Cristiano Ronaldo Goal HD - Real Madrid 2-0... by arcturusmedia33

Raspoloženi Kovačić istaknuo se i odmah na početku druge dionice u 51. minuti kada je asistencijom uzvratio Cristianu Ronaldu, zaštitnom znaku Reala, te tako lišio susret neizvjesnosti, a Hrvat je iz igre izašao u 77. minuti uz aplauz publike.


Alvaro Moratta Goal HD Real Madrid 3-0 Real... by FootballLiveGoals

Na 3:0 je povećao Alvaro Morata u 82. minuti na ubačaj Lucasa Vasqueza. a drugi hrvatski reprezentativac Luka Modrić ne igra zbog ozljede bedrenog mišića, a povratak se očekuje za dva do tri tjedna.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
01. svibanj 2024 19:43