REUTERS/Daniele Mascolo
POGLEDAJTE KLJUČNI TRENUTAK

VIDEO: IGOR TUDOR SE NE MOŽE DOVOLJNO NAČUDITI AMATERSKOJ POGREŠCI SVOJIH IGRAČA 'Ovo je razočaravajuće. Jednostavno su stali, ne znam zašto...'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. travanj 2019. 15:38

Igor Tudor nije uspio zadržati pozitivan niz na klupi Udinesea.

U prva tri kola od povratka u Udine splitski je stručnjak osvojio sedam od mogućih devet bodova. Remizirao je na gostovanju kod Milana, ali se Roma kod koje je izgubio 1:0 (Ćorić na klupi) pokazala kao pretvrd orah za momčad kojoj je jedini cilj ove sezone ostanak u Serie A.

Claudio Ranieri sad ipak malo lakše diše, njegova momčad ostvarila je očekivano i osvojila važna tri boda u borbi za Ligu prvaka.

Na Olimpicu je skoro cijela utakmica odigrana po jakom pljusku. Gosti su najbolju priliku imali u 57. minuti kad je D’Alessandro glavom pogodio vratnicu. Roma je propustila nekoliko šansi, da bi pitanje pobjednika riješio Edin Džeko, koji je u 67. minuti lijepu asistenciju El Shaarawyja sjajnom reakcijom pretvorio u pogodak. Udinese će u sljedećem kolu opet na gostovanje u Rim, na redu je ogled s Lazijom.

"Došli smo ovdje kako bi pokušali nešto ugrabiti. Povremeno smo pokazivali zanimljive elemente igre, dok bi nas u drugim trenucima Roma pritiskala. Razočaravajuće je što smo primili gol u prilično čudnim okolnostima jer su moji igrači jednostavno stali i ja iskreno ne znam zašto. Pa morate igrati do sučeva zvižduka. U srijedu igramo s Lazijom, a potom i vrlo važnu utakmicu sa Sassuolom. Postoji još puno bodova koje možemo ugrabiti", izjavio je hrvatski trener nakon utakmice za Sky Sport Italia.

Rezultati by SofaScore

Linker
08. svibanj 2024 19:19