Ben Radford Getty Images
NEMA KRAJA ZA NJEGA

VIDEO: IZGLEDALO JE KAO DA MU KLUB ŽELI PRIREDITI OPROŠTAJ KADA SE DOGODIO PREOKRET Legenda španjolskog nogometa ostaje igrati do četrdesete

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2019. 14:12

Prekaljeni španjolski internacionalac Joaquin produžio je ugovor na još godinu i pol dana sa svojim Real Betisom. Ovaj 38-godišnji veznjak tako se obvezao na igru do lipnja 2021. godine pa bi njegova karijera trebala završiti svega koji dan prije 40. rođendana.

Nije ovo vijest koja je bila neočekivana, ali su je svejedno iz redova seviljskog kluba s radošću prenijeli na njihovim kanalima društvenih mreža. Sve je skupa garnirano emotivnim video-uratkom.

Taman u božićno vrijeme završeni su pregovori između Joaquina i Betisa koji su trajali nekoliko tjedana. Iako su se igrač i uprava kluba oko novog, vjerojatno posljednjeg igračkog ugovora dogovorili vrlo brzo, nagađa se da su mu iz Betisa već ponudili posao u trenerskim vodama po završetku karijere.

Joaquin je prvi puta za Betis zaigrao još davne 2000. godine, a njegov prvi odlazak iz kluba dogodio se 2006. kada potpisuje za Valenciju. Nakon pet godina na Mestalli, dvije u Malagi i još dvije u talijanskoj Fiorentini, u ljeto 2015. vratio se u klub u koji je došao još 1994. godine kao dio omladinskog pogona. Za Betis je upisao preko 400 nastupa i zabio 56 pogodaka.

Linker
27. travanj 2024 08:58