Getty Images
'NAJBOLJI VEZNJAK SVIJETA'

VIDEO: JE LI SADA JASNO KOLIKO SU POGRIJEŠILI S MODRIĆEM? Pogledajte novu impresivnu snimku Hrvata koja oduševljava svijet!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2016. 10:48

Dodjela Zlatne lopte u izboru France Footballa izazvala je proteklih dana mnogo čuđenja i negodovanja nogometnih fanova diljem svijeta, a jedan od razloga bio je i niski plasman Luke Modrića, najboljeg veznjaka Primere i osvajača Lige prvaka 2016. godine.

Hrvatski reprezentativac 'zaustavio' se na 17. mjestu, a mnogi su smatrali da je zaslužio puno bolji 'honorar' u novinarskom izboru s obzirom na njegovu ulogu 'nezamjenjivog' u Realu.

I ne samo u Realu, ili u Španjolskoj. Na internetu se pojavio fascinantan video koji u dvije minute Modrićevih poteza iz prva dva mjeseca ove sezone dočarava koji su potencijali službeno najboljeg veznjaka Primere, a proglašava ga najboljim veznim igračem svijeta.

Video pod nazivom 'ovo je početak sezone trenutno najboljeg veznjaka svijeta' je dosad pogledalo nekoliko stotina tisuća ljudi. Slažete li se s tvrdnjom da je Modrić trenutno najbolji veznjak svijeta ili je to ipak preuveličavanje? Izjasnite se u našoj anketi.

Linker
30. travanj 2024 11:11