Screenshot
ODLAZAK NA SJEVER

VIDEO: JEDNA IZJAVA NENADA BJELICE PRED PUT U NORVEŠKU GOVORI KOLIKO JE JAK OVAJ DINAMO: 'Da smo igrali za vikend, ništa se ne bi dogodilo...'

DINAMO - ROSENBORG Modri su odletjeli put Norveške gdje će u srijedu od 21 sat pokušati obraniti prednost od 2:0 u izlučnoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka. Uoči ulaska u zrakoplov bilo je organizirano obraćanje medijima, a oglasili su se trener Bjelica i dvojica igrača, Petković i Gojak
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2019. 10:49

Imat će Bjelica i netko od njegovih prvotimaca danas još jednu, onu službenu press-konferenciju na stadionu Lerkendal u Trondheimu, ali ne idu svi u Norvešku. Za one koji neće put sjevera Starog kontinenta bilo je organizirano čuti što misli dirigent ovog Dinamovog orkestra uoči ulaska u zrakoplov za posljednje ovosezonsko europsko kvalifikacijsko odredište.

- Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali to ne znači ništa. Čeka nas još puno posla, ali vjerujem da ćemo ponoviti posao iz barem jedne od dvije zadnje europske utakmice. Hoće li to biti Budimpešta ili Zagreb od prošle srijede, vidjet ćemo. Ako to uspijemo, šanse za prolazak u skupine Lige prvaka bit će nam vrlo velike - rekao je Bjelica.

Ne bi mu, kako je rekao, smetalo ni da je Dinamo ovoga vikenda morao igrati redovno prvenstveno kolo.

- Imali smo jednu prijateljsku utakmicu za igrače koji nisu u pravom natjecateljskom ritmu tako da se svejedno igralo. Da je bilo HNL-a, opet bi izrotirao svih 11 igrača, tako da bi bilo pritiska samo za mene kao trenera, igrači to ne bi osjetili.

VIDEO: TOMO NIČOTA

Neće biti puno izmjena u sastavu, ako ih i bude...

- Ekipa pokazuje dobru formu, neće biti previše potreba za time. Ali, vidjet ćemo sve. Još je danas trening, posljednje pripreme. Pogledali smo Rosenborg i u njihovom prvenstvu, znamo ih. Dobri su na krilima, imaju neugodnog centarfora, a i dva ofanzivca iz druge linije mogu biti jako neugodna. Ipak, ne očekujem da će nešto previše mijenjati u odnosu na prvu utakmicu - podvlači trener Dinama.

Izjave za medije dali su još Bruno Petković i Amer Gojak.

- Ne vjerujem da nas čeka nešto bitno drugačija utakmica od zagrebačke. Norvežani imaju imperativ postizanja minimalno dva pogotka. Znamo da će stisnuti od početka i pokušati ostvariti to što im treba. Ali, vjerujem da ćemo mi ponoviti odrađeno iz Zagreba. Igramo na pobjedu jer drugačije i ne znamo. Nismo nikad negdje išli odigrati na neodlučeno, tako će biti i u utorak - rekao je Petković.

VIDEO: TOMO NIČOTA

- Ovaj grad i navijači zaslužuju gledati Ligu prvaka i to ćemo im se potruditi dovesti. Jedva čekamo tu utakmicu. Idemo u Norvešku s mišlju da je ustvari 0:0. Dobro smo se pripremili, trener Bjelica nam je ukazao na sve što nas tamo čeka. Spremni smo - kaže Gojak.

VIDEO: TOMO NIČOTA

Linker
03. svibanj 2024 11:45