screenshot
LUKAVI VRATAR

VIDEO: KAKO JE TER STEGEN POKVARIO PLANOVE I MAN. UNITEDU Trener 'crvenih vragova' poslao poruku napadaču, a Nijemac nije izdržao da je ne pročita

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2019. 23:08

Momčad Barcelone izborila je veliko polufinale Lige prvaka nakon što je s ukupnih 4:0 bila bolja od Manchester Uniteda. Ipak, dva dana kasnije osvanuo je video jedne zanimljive situacije.

Naime, u jednom trenutku utakmice trener 'crvenih vragova' Ole Gunnar Solskjaer zatražio je od svog pomoćnika Kierana McKenna da na komadić papira napiše novu fomraciju u kojoj bi njegova momčad trebala igrati, a zatim ga je Norvežanin proslijedio svom napadaču Marcusu Rashfordu.

Nije to ništa neuobičajeno u svijetu nogometa, ali ono što je kamerama zapelo za objektive je da je vrata Barcelone, Marc-Andre Ter Stegen to vidjeo i pokupio papirić s travnjaka.

Njemački čuvar mreže je potom upozorio svoje suigrače da se stvari kod Uniteda mijenjaju i tako spiječio eventualna iznenađenja na terenu. Teško je za vjerovati da je baš to bio ključan detalj u poraz u Uniteda na Nou Campu, ali svakako je u jednom segmentu utjecalo na igru.

Linker
02. svibanj 2024 10:19